Kød

 

Her kan du bestille noget af det bedste Hereford kød.

oksekoed

Har du lyst at få noget af det bedste kød til dig og din familie, så er muligheden her.
Vi kan levere Herefordkød af bedste kvalitet og helt sikkert fri for medicin.

retter

Dyrene har haft en frisk og sund opvækst, her går de f.eks. godt et år længere på græs
og er ikke tvunget op i vægt hver dag, derfor kan vi også holde fedtet på et minimum. Læs mere

oksekoed2

Oksekødet er helt i særklasse, prøv det til f.eks. Burger eller på grillen i haven.

Bøfmad

Da det jo er begrænset hvor mange køer vi har, kan vi ikke sælge uanede mængde kød på års basis.
Derfor kan man godt komme ud for at vi ikke har noget, men så er man velkommen til at lade sig skrive op så man kan få når der er en plads ledig.
Bestillinger modtages efter devisen: Først de gamle faste kunder, derefter først til mølle og da man ikke kender vægten af dyret kan det ske at der er nogen som har bestilt, desværre ikke kan få før næste gang.
Her vil de så komme i første række.
Det er en god ide at finde en bekendt eller familie og dele med da en halv er temmelig meget (et sted mellem 100 - 150 kg.) når først det ligger hjemme på køkkenbordet.

Fordele ved at købe sit kød på denne måde:

  • Tiltro til os som producent
  • Kendskab til vækstbetingelserne
  • Virkeligt god kvalitet
  • En bedre kvalitet
  • Fornyelse af middagsretterne
  • Du er selv med til at vælge udskæringerne
  • Fars hakket og i poser af 10 kg
  • Evt. vakumpakket


priser

Priser:
Dyrene afregnes i slagtet varm stand, ud over denne pris kommer slagtning, transport, partering og køl.
Eks. ½ okse
Slagtning+ køl
Partering
Kød
Ialt incl. moms

Da det viser sig at priserne for slagtning og partering svinger hele tiden, vil vi først sætte priser på 14 dage før slagtning eller bestilling.

Afregning sker ved at betale et aconto beløb ved bestilling/slagte tidspunkt og rest ved modtagelse af regning.

Hvorfor nu alle disse tal ???
Nogen vil selv partere, andre vil have slagtet hvor de plejer og andre vil have dem levende med hjem.

oksekoed3

Dyrene bliver slagtet på godkendt slagteri med der tilhørende dyrlægekontrol.

Oksekødet hænges på køl og hænger så til modning i ca.12 dage hvorefter det parteres efter evt. din anvisning og så er farsen selvfølgelig hakket.
Afhentes i Slagelse ca.40/50 min. kørsel fra Kbh.

Bestil nu