Hjemmesiden til dig eller din virksomhed

Hjemmeside

Vi er en dansk virksomhed med base i Vestsjælland der designer hjemmesider for private og erhvervslivet .
Risbjerggaard.dk laver hjemmesider som udvikles i tæt samarbejde med kunden.
Udover opsætning af hjemmesider kan vi også levere rådgivning i forbindelse med Internet løsninger, m.m. 


En hjemmeside er som følge af  Internettets kraftige vækst og store udbreddelse en effektiv måde at nå mange mennesker på.
Det er samtidigt en billig måde. En hjemmeside koster kun en brøkdel af, hvad det koster at reklamere via andre medier.
 
Vi leverer komplette hjemmesider.
Det betyder at vi ikke blot designer hjemmesiden, men også formidler den nødvendige kontakt til udbydere af opkoblinger til Internettet.
Vi har her en kontakt til en udbyder der kan levere til en pris som alle til en start kan være med til. Se mere under webhotel i menuen.
 
Hos os er der ingen samlebåndsløsninger.
Alle hjemmesider bygges op fra bunden og tilpasses den enkelte kundes ønsker og behov.
Vi kan evt. stå for grafik og billeder hvilket betyder at enhver hjemmeside fra os er unik.
 
En hjemmeside fra os starter med en henvendelse til os, hvor vi forsøger at få et billede af, hvad det er I har forestillet jer hjemmesiden skal bruges til.
Vi kommer så med et udkast til hjemmesiden, som bliver vurderet i fællesskab, for finde det rette look og indhold.
Beslutter I jer for at benytte os som jeres leverandør af jeres hjemmeside, går vi igang med at udfylde siderne med tekst og billeder.
Det foregår simpelhen ved at i sender os teksten og billeder på en mail og så sætter vi det ind og tilretter billederne så de passer i størrelse.

Risbjerggaard.dk kan også ud fra eksisterende materiale som brochurer, produktbeskrivelser, firmabeskrivelser m.m. udarbejde et oplæg til præsentation af Deres virksomhed eller produkter på internettet.
Er oplægget tilfredsstillende kan vi påtage os den endelige udarbejdelse af hele webpræsentationen eller af en enkelt side.
 
Findes der i dag, allerede et oplæg, en specifikation eller opgavebeskrivelse, påtager vi os gerne den endelige programmering og opbygning af websiderne.